Verzendkosten:

Voor Nederland en Belgie worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Orderverwerkingstijd: Voor 14:00 uur besteld is dezelfde werkdag verstuurd

Alle producten bij flaka.be. die op werkdagen voor 14.00 uur worden besteld, versturen wij nog dezelfde werkdag met PostNL

Bezorgtijd: 1-2 werkdagen

Standaard verzendingen worden door GLS binnen 2 werkdagen bezorgd.

Bezorgen in België

Ook voor onze Belgische klanten geldt voor de meeste producten voor 14.00 uur besteld, vandaag nog verstuurd. In België kun je je producten lekker makkelijk thuis laten bezorgen, of bij het dichtstbijzijnde GLS-punt.

Let op, we hebben (hoe graag we dit ook willen) geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging, maar zijn er vragen dan horen we graag van je.

* Bestel je op vrijdag na 17.00 uur? Dan kunnen we je pakket pas maandag versturen. Heb je haast? Bestel op vrijdag dan voor de zekerheid vóór 17.00 uur! Houd hier ook rekening mee bij feestdagen.

Kies zelf het ideale aflevermoment

Je kunt voor de standaard bezorgmomenten van GLS kiezen en dan komt het helemaal goed met je bestelling. Bovendien kost het je dan niets extra. Maar als je geen zin hebt om te gaan zitten wachten op de bezorger, dan kun je bij je bestelling ook je eigen ideale aflevermoment aangeven. Daar kunnen wel extra kosten aan verbonden zijn.

De bezorger gemist?

Ben je niet thuis als de bezorger bij je aanbelt of heb je de bezorger gemist? Dan probeert GLS je pakket bij je directe buren af te geven. Lukt dat niet, dan vind je een niet-thuis-code in je brievenbus. Bekijk hier wat je vervolgens nog kan doen.

Bestelling afhalen

Je bestelling toch liever zelf afhalen? Gezellig! Je bent welkom in onze winkel aan de SINTJACOB-MARKT 40 2000 ANTWERPEN. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De status van je bestelling

We snappen dat je je haarbehandeling goed wilt kunnen plannen. Daarom houden we je graag op de hoogte van de status van je bestelling. Dat doen we via de mail:

1. Zodra je bestelling correct is afgehandeld, ontvang je een orderbevestiging.
2. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, sturen we je direct een verzendbevestiging.

Track & Trace

Is de verzendbevestiging binnen? Dan kun je precies zien wanneer hij bij jou aankomt. Je kunt jouw zending namelijk volgen via de track & trace link in de verzendbevestiging. De ochtend na de verzendbevestiging kun je via deze track & trace precies zien wanneer jouw pakket wordt afgeleverd.

Je adres wijzigen

Je adres aanpassen is een fluitje van een cent, dat doe je gewoon in je FLAKA.BE account.

Heb je een bestelling gedaan en bedacht je daarna ineens dat je je spullen toch liever op een ander adres wilt laten bezorgen? Geen probleem, kan iedereen overkomen! Neem contact op met onze klantenservice, dan gaan wij ons uiterste best doen om jouw zending alsnog op het gewenste adres te bezorgen.

Bezorging van grote bestellingen

Heel veel haarproducten nodig? Geen probleem, dat bestel je eenvoudig en snel online via FLAKA.BE. En net als bij kleine bestellingen kun je dan kiezen tussen afhalen in de winkel of lekker makkelijk bij je thuis laten bezorgen. Geen gesjouw voor jou! We geven ook je grote bestelling gewoon mee aan de bezorger van GLS.

En als ik nou niet thuis ben?

Dan doet de bezorger een briefje bij je in de bus en komt hij gewoon nog een keer. Wil je zeker weten dat je thuis bent als de bezorger komt? Kies dan tijdens het bestellen je eigen ideale aflevermoment. Kijk voor meer informatie over bezorgmomenten op de pagina Bezorgopties.

Meer informatie over de bezorging van je bestelling

Heb je nog vragen over de bezorging van je bestelling en wordt je vraag op deze pagina niet beantwoord? Dan staat onze klantenservice klaar om je uit de brand te helpen. Neem dus gerust contact met ze op!

Pakket of product niet ontvangen

Zit je op een pakket van ons te wachten, komt de bezorger maar niet opdagen! Vervelend, en we lossen het graag snel voor je op. Om een snelle oplossing makkelijker te maken, vragen we je om drie dingen te controleren, voordat je contact met onze klantenservice opneemt:

Controleer het bezorgtijdvak
In de verzendbevestiging die je van ons hebt ontvangen vind je de track & trace link waarmee je je bestelling kunt volgen. Controleer of het bezorgtijdvak is verschoven door op die link te klikken.

Controleer het bezorgadres
Een typefoutje is natuurlijk zo gemaakt, dus check voor de zekerheid ook even of je het juiste adres hebt ingevuld bij je bestelling.

Controleer je brievenbus
Misschien heb je een Niet-thuis-bericht ontvangen en staat je pakket bij de buren? Het kan ook zijn dat de bezorger in zo’n bericht een nieuw bezorgmoment aankondigt.

Heb je de bovenstaande stappen doorlopen en nog steeds geen idee waar je pakket gebleven is? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontbreekt er een product?

Je hebt je pakket wel ontvangen, maar er ontbreekt een product dat je wel besteld had. Geen probleem, dat sturen we je natuurlijk kosteloos na! Neem contact op met onze klantenservice om dat direct te regelen.

Beschadigd product ontvangen?

Een beschadigd product ontvangen? Neem contact op met de klantenservice, dan helpen zij je verder.

Online bestellen en zelf afhalen

Je online bestelling bij ons in de winkel afhalen? Dat kan natuurlijk. Zodra je bestelling klaarstaat, krijg je een bericht van FLAKA.BE en kun je direct langskomen! Superhandig en slim, want je bespaart op verzendkosten, en je hoeft niet te wachten tot je geholpen wordt.

Onze winkel

Je bestelling wacht op je op dit adres:

FLAKA.BE

Bezoekadres: Sint-Jacobsmarkt 40 | 2000 | Antwerpen
Telefoon: +32 3 777 10 98
Mobiel: +32 486 54 22 40
Email: info@flaka.be

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice per mail info@flaka.be